Erottajankatu 9

00130 Helsinki
}

Avoinna:

Ma - Pe 11 - 18 La 11 - 16
heinäkuun lauantait suljettu

Erottajankatu 9

00130 Helsinki
}

Avoinna:

Ma - Pe 11 - 18 La 11 - 16
heinäkuun lauantait suljettu

info@optiicat.fi

Puh. 045-1129451

Silmälasit

Yksilölliset silmälasit

Yksityisen optikkoliikkeen joustavuus näkyy palvelussa ja toimitusajoissa. Saat meiltä hyvän palvelun ja huolellisen perehtymisen näköösi ja lasiesi päivittäiseen käyttömukavuuteen, niin töissä kuin harrasteissa. 

 Uudet 1-teholasit saamme sinulle useimmiten jo seuraavaksi päiväksi. Moniteholasitkin valmistuvat noin viikossa.

tarkastukset

Olemme näkösi asialla

Asiakkaitamme palvelee aina näkemisen asiantuntija. Optikkomme suorittaa näöntarkastukset sekä silmänpaineen mittaukset ja ohjaa tarvittaessa myös silmälääkärin vastaanotolle.

Optikon ja vahvan ammattitaidon omaavan kehysasiantuntijan avulla kasvoillesi etsitään juuri sinulle parhaiten sopivat kehykset.

 

PIILOLINSSIT

Piilolinssien sovitus

Sovitamme sinulle piilolinssit ja opastamme niiden käytössä. Monitehopiilolinssit helpottavat monen aikuisnäköisen elämää. Varaa aika, niin kokeillaan niiden toimivuutta myös sinulla.

Päätelasit

Lasit päätetyöskentelyyn

Tiesitkö, että moniteholasit tai lukulasit eivät sovellu päätetyöskentelyyn? Optiicatin kaikki optikot ovat myös optoergonomisteja eli näyttöpäätetyöskentelyn näkövaatimusten asiantuntijoita. Heidän avullaan säästyt monilta pään-, hartia- ja niskasäryiltä.

​Yrittäjä, tiesithän, että yrityksesi voi kustantaa sinulle verovähennyskelpoiset silmälasit? Pyydä käyntisi yhteydessä työnäkölausunto kirjanpitoasi varten.

 

HOYA EnRoute Ajolasit

Turvallisempaa ajamista

Hämärä, sade ja etenkin märkien teiden heijastukset tekevät ajamisesta silmille raskasta. HOYA Enroute ajolasit ovat kehitetty autoilijoille ja vähentävät merkittävästi niin kojelaudan kuin vastaantulevan liikenteen heijastuksia ja häikäisyä. Yksi- tai monitehoajolaseilla näet tarkasti myös hämärässä ja sateella. 

Aurinkolasit

Aurinkolasit vahvuuksilla

Erityisesti liikkuessa ja vauhdin kasvaessa tarkka näkeminen ja ympäristön hahmottaminen on tärkeää. Omilla vahvuuksilla olevat aurinkolasit mukavoittavat arkea ja tekevät siitä turvallisempaa.

Vesillä liikkuessa polaroidut linssit poistavat heijastumat veden pinnasta ja auttavat näkemään veden alle. Kaarevilla kehyksillä saa mistä tahansa suunnasta suojan häikäisyltä ja vesiroiskeilta.

 

Silmalasien korjaukset

Silmälasit kuntoon

Korjaamme ja huollamme silmälasisi niin, että ne kestävät pidempään. Kuluneisiin kehyksiin saa uutta ryhtiä vaihtamalla esimerkiksi nenätyynyt ja aisanpäät.

Vanhoille, mutta hyväkuntoisille kehyksille voivat riittää uudet linssit sekä kiillotus. Kehysten kiillotus tehdään laikoilla ja kiillokevahalla. 

Poikkea myymäläämme, laitetaan lasisi kuntoon!

Erottajankatu 9
00130 Helsinki

 

Avoinna:
Ma - Pe 11 - 18
La 11 - 16
heinäkuun lauantait suljettu