Erottajankatu 9

00130 Helsinki
}

Avoinna:

Ma - Pe 11 - 18 La 11 - 16
heinäkuun lauantait suljettu

Erottajankatu 9

00130 Helsinki
}

Avoinna:

Ma - Pe 11 - 18 La 11 - 16
heinäkuun lauantait suljettu

info@optiicat.fi

Puh. 045-1129451

TÄRKEINTÄ ON

LAATU

 

Moni haluaa tehdä arjen valinnat ekologisesti. Silmälasikehyksissä korkea laatu on pitkän käyttöiän tae. Jos olet tykästynyt kehyksiisi, niitä ei tarvitse vaihtaa, kun tarvitset uudet linssit. Linssitämme silloin vain kehyksesi uudestaan.
Laadukkaat muovikehykset voi myös kiillottaa.  Kiillotustyön jälkeen ”haalistuneet” kehykset ovat taas lähes kuin uudet.

Kehysten ja kehysmerkkien valinnassa panostamme laatuun. Edullisemmatkin kehyksemme ovat valikoituja ja korkealaatuisia.

 

”Old World Technique, New World Expression.”

MIKÄ ON KEHYSTEN

MATERIAALI

 

Laatu tarkoittaa myös teknistä laatua niin materiaalin kuin merkinkin suhteen. Materiaalin valinta viestii laadusta. Tarjolla on muovisia, metallisia, titaanisia, alumiinisia, polyamidijauheesta 3 D tulostettuja kehyksiä ja esimerkiksi käsityönä suomessa tehtyjä puukehyksiä. Mallistossamme on myös kasvatetun vesipuhvelin sarvesta tehdyt Lindbergin Buffalo titanium- ja træ+buffalo titanium- kehykset.

Allergiat on syytä ottaa huomioon myös kehyksien valinnassa ja allergioista kannattaa mainita optikolle. On hyvä muistaa, että tavallisissa metallikehyksissä on nikkeliä.

 

 

”The art of materials”

PERSOONALLINEN

TYYLI

 

Lasit vaikuttavat antamaasi ensivaikutelmaan. Pohdi haluatko näyttää rennolta, helposti lähestyttävältä vai viestiä uskottavuutta tai virallisuutta?  Monella on useammat lasit, joita voi vaihdella työn, vapaa-ajan tai asusteiden mukaan.

Kehysvalinnalla voit tuoda esiin omaa persoonaasi, ammattiasi tai harrastuksiasi. Värin ja muodon lisäksi pystyt viestimään myös materiaalivalinnalla. Puuseppäasiakkaamme halusi itselleen aiempien kehystensä muotoiset, mutta myös yrityksensä väreihin ja työhaalareihin sopivat puukehykset.

”Reinvent yourself. Break the codes and push the boundaries of the possible.”

SOPIVUUS

KAIKILLE

 

Kehysmalleistamme löytyy sopivat kehykset kaikenikäisille. Silmälasien pitää olla oikean kokoiset käyttäjänsä iästä riippumatta. Ne eivät saa puristaa, roikkua nenällä tai olla vinossa. Hyvin istuvien lasien  olemassaolon unohtaa, huonosti istuvat silmälasit muistuttavat koko ajan itsestään. 

Lasten silmälasikehysten hankinnassa pitää kuunnella myös käyttäjän mielipidettä. Lasien käytön hyväksyminen ja laseihin tottuminen käy nopeasti, kun kehys on mieleinen.

”Quality, handmade and affordable eyewear.”

KÄYTÄNNÖLLISYYS

ARJESSA

 

Nykyisin jokaisen on mahdollista löytää itselleen ja omiin vaatimuksiinsa sopivat lasit.  Silmälasien valinnassa voi korostua helppous, monikäyttöisyys, muoti, mukavuus tai merkkiuskollisuus. Myös linssien valinnalla voidaan vaikuttaa silmälasien ulkonäköön, painoon ja käyttömukavuuteen merkittävästi.

Samoihin laseihin ei aina pysty yhdistämään kaikkia toiveita, mutta usein sekin onnistuu.

Monesti on kuitenkin käytännöllisempää hankkia useammat lasit. Esimerkiksi päätelasit, tai urheilulasit erikseen. Silloin lasien valinta helpottuu, eikä kompromissejä tarvitse tehdä.

SILMÄ- JA AURINKOLASI

BRÄNDIT

 

Myös silmä- ja aurinkolasien käyttäjissä on paljon merkkiuskollisia asiakkaita. Eri tuotemerkeillä voi olla helposti erottuvia tunnistettavia yksityiskohtia, patentoituja yksilöllisiä ratkaisuja ja vaihtelevia kehysmateriaaleja. Osa merkeistä on myös selkeästi profiloitunut tuotteensa  nuorille.

Me Optiicatissa olemme valikoineet kehysmerkkimme niin, että kaikenikäisillä löytyy runsas kirjo eri tyylisiä, lukuisiin käyttötoiveisiin ja tarjoituksiin soveltuvia kehyksiä. Alla on lueteltuna muutamia edustamiamme tuotemerkkejä.

Matsuda: Näissä japanilaisen käsityön taidonnäytteissä on paljon tyylikkäitä yksityiskohtia ja ne on suunniteltu kestämään aikaa. Mallisto on samaan aikaan moderni mutta klassinen, näin ne pysyvät trendikkäinä vuodesta toiseen.

Lindberg: Tanskalaista muotoilua parhaimmillaan. Superkevyet titaanikehykset ilman ruuveja ja muttereita. Myös laadukkaina aurinkolaseina. Meiltä saatavilla myös Lindberg Buffalo ja Trae+buffalo mallisto.

La Font: Pariisilaista eleganssia jo 90 vuoden ajan. Erityisesti naisten suosiossa, mutta myös miesten mallisto on upea. Saatavilla myös Lafontin aurinkolaseja.

 

 

Naoned:  Trendikkäät löytömme Pariisin messuilta. Näitä kehyksiä ei löydy muualta Suomesta.

Slastik: Edestä aukeavat valmislukulasit. Myös aurinkolaseina!

Kraa Kraa: Kotimaiset puukehykset ovat sekoitus ennakkoluulotonta suunnittelua, modernia käsityöläisyyttä ja tinkimätöntä laatua. Made in Tampere.

Design Naturell: Vesipuhvelin sarvesta käsityönä valmistetut saksalaiset kehykset.

Oakley: Suojaa silmäsi häikäisyltä. Meillä on laaja Oakley silmä- ja aurinkolasivalikoima.

Erottajankatu 9
00130 Helsinki

 

Avoinna:
Ma - Pe 11 - 18
La 11 - 16
heinäkuun lauantait suljettu